Kok

donderdag 26 oktober 2017 Breda

Zelfstandig werkende Kok op MBO-niveau

Voor diverse opdrachtgevers in west, midden en zuid Nederland zijn wij op zoek naar een zelfstandig werkende kok.

In deze functie ben je verantwoordelijk voor het bereiden van (samengestelde) gerechten. Daarbij ben je vaak ook vaak verantwoordelijkheid voor een deel van de organisatie van de keuken. Bijvoorbeeld het plannen en organiseren van de dagelijkse werkzaamheden of het bereiden van gerechten/gerecht gedeelten volgens recept en eigen planning. Daarnaast ontvang en controleer jij de bestelde producten. Je draagt zorg voor een goede kwaliteit en presentatie van de gerechten. Naleving van de HACCP regels is voor jou vanzelfsprekend. Eigenschappen als gestructureerd, sociaal, communicatief vaardig en punctueel zijn belangrijk in deze rol.

Herken je jezelf in deze rol? Dan komen wij graag snel met je in contact!

Gevraagd wordt:

  • Je hebt de nodige ervaring als kok.
  • Je beschikt over de benodigde diploma's (of bent bereid deze te halen).
  • Je kunt zelfstandig werken maar bent tegelijkertijd een teamspeler en je gaat verantwoordelijkheid niet uit de weg
  • Je bent kwaliteitsgericht, flexibel en stressbestendig.
  • Je bent 18 jaar of ouder (in verband met de werktijden).
  • Je beschikt liefst over eigen vervoer.

Geboden wordt:                                                                                                                                                                         

  • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden.
  • Flexibele werktijden.
  • Een werkomgeving waar geen dag hetzelfde is en mooie locaties om te werken.
  • Een team met leuke en gemotiveerde collega’s.
  • Je krijgt natuurlijk een beloning markconform conform de horeca-CAO.

Job Coöperatie B.V.  speelt een belangrijke rol in de economische emancipatie van haar werknemers.

Ongeacht of je een vaste of tijdelijke medewerker bent bieden wij je loopbaan coaching en prestatie beloning.

Jouw verjaardag en feestdagen gaan nooit onopgemerkt voorbij. Voor ondernemende medewerkers zijn er altijd kansen.

 

 

 


categorie: horeca

Zoek vacasdtures